GüncelHibrit/Elektrikli AraçlarTicari Araçlar

Canyaş’ın portföyüne ‘Yıldız’ geldi

Otomotiv sektörünün önemli markalarından Mercedes-Benz Türk A.Ş., stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları yönetimi danışmanlığı için Canyaş İletişim’i tercih etti. 

ÖZELLİKLE otomotiv sektöründe temsil ettiği markalarla başarısını kanıtlayan Canyaş İletişim, otomotiv sektörün dev markalarından birine daha hizmet vermeye başladı. Mercedes-Benz Türk A.Ş., stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları yönetimi danışmanlığı için Canyaş İletişim’i tercih etti.

1967 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Mercedes-Benz Türk, 1,4 milyar avro yatırım hacmiyle Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biri olarak öne çıkıyor. Şirket, 7.000’in üzerinde çalışanıyla da dikkat çekiyor.

İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda otobüs, Aksaray Fabrikası’nda ise kamyon ve çekici üreten Mercedes-Benz Türk, 1 Ekim 2024 itibarıyla Canyaş İletişim ile kurumsal ve ürün odaklı halkla ilişkiler hizmetleri ve iletişim desteği alacağını duyurdu. Bu yeni iş birliği ile Mercedes-Benz Türk, hem yurt içi pazarda satış yapmayı hem de uluslararası pazarlara ihracat yapmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir